Κριτικές για Fungostop Plus

 • Elif
  Πίστευα ότι μόνο οι ατημέλητοι άνθρωποι μπορούσαν να κολλήσουν μύκητες, μέχρι που άρχισα να επισκέπτομαι την πισίνα και κόλλησα έναν μύκητα εκεί. Η κρέμα Fungostop Plus με βοήθησε. Πριν από αυτόν, αντιμετώπισα τον μύκητα με διάφορα μέσα για τρεις μήνες, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. Ο κνησμός υποχώρησε την πρώτη μέρα χρήσης και μετά από τρεις εβδομάδες τα πόδια μου έδειχναν τέλεια.
  Fungostop Plus
 • Σοφία
  Εμφανίστηκαν ρωγμές στις φτέρνες μου και μετά εμφανίστηκε φαγούρα. Κατάλαβα ότι ήταν μύκητας. Ένας φίλος συνέστησε την κρέμα Fungostop Plus. Κατάφερα να το αγοράσω με έκπτωση και άρχισα να το χρησιμοποιώ αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες. Πέρασε ένας μήνας και οι γόβες μου είναι πάλι λείες και μπορώ να φοράω παπούτσια με ανοιχτή μύτη χωρίς δισταγμό.
  Fungostop Plus
 • Ιωάννης
  Πάσχω από υπεριδρωσία, οπότε έχω συχνά προβλήματα με το πόδι του αθλητή. Ο γιατρός συμβούλεψε τη χρήση κρέμας Fungostop Plus. Ήδη μετά την πρώτη εφαρμογή, η δυσάρεστη μυρωδιά και ο κνησμός εξαφανίστηκαν, ένα μήνα αργότερα ο μύκητας εξαφανίστηκε εντελώς. Πέρασε ένας χρόνος από τη χρήση και ο μύκητας δεν επέστρεψε.
  Fungostop Plus
 • Ahmet
  Μου αρέσει να επισκέπτομαι ένα λουτρό με φίλους, αλλά σε μια από τις επισκέψεις μολύνθηκα από το πόδι του αθλητή. Βρήκα κριτικές για το Fungostop Plus στο διαδίκτυο και αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω. Ο μύκητας έχει φύγει. Τώρα χρησιμοποιώ την κρέμα ως προφυλακτικό πριν το μπάνιο και μετά δεν αρρωσταίνω πια από τον μύκητα.
  Fungostop Plus
 • Antreas
  Περνάω όλη την εργάσιμη μέρα με ειδικά παπούτσια, στα οποία ιδρώνουν τα πόδια μου και είχα σχεδόν συνεχώς προβλήματα με τους μύκητες. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ την αλοιφή Fungostop Plus, ξέχασα την εφίδρωση και το ξεφλούδισμα των ποδιών. Προτείνω!
  Fungostop Plus
Βαθμολογία χρηστών Fungostop Plus
4.1
18