Οδηγίες χρήσης Fungostop Plus

Fungostop Plus - μια αλοιφή που βοηθά στην καταπολέμηση ασθενειών του δέρματος των ποδιών και των νυχιών, επαναφέροντάς το σε μια υγιή, περιποιημένη εμφάνιση.

Σημειώσεις χρήσης

Η κρέμα Fungostop Plus συνταγογραφείται σε άτομα που έχουν μύκητες στο δέρμα των ποδιών και των νυχιών. Με φαγούρα και κάψιμο, με εμφάνιση ρωγμών στις φτέρνες, αλλαγές στο σχήμα και το χρώμα των νυχιών. Για την πρόληψη της εμφάνισης μύκητα σε άτομα που περπατούν ξυπόλητοι σε δημόσιους χώρους.

αντενδείξεις

Η κρέμα ποδιών του αθλητή δεν έχει αντενδείξεις χρήσης, έχει αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση που προκαλείται από τη δράση φυσικών φυτικών θεραπειών.

Οδηγίες χρήσης Fungostop Plus, πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Πλύνετε τα πόδια, στεγνώστε τα. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα αλοιφής σε όλο το πόδι, από κάτω, ανάμεσα στα δάχτυλα και πάνω. Τρίψτε την αλοιφή στο δέρμα των ποδιών και περιμένετε 1-2 λεπτά για να απορροφηθεί. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για 30-35 ημέρες. Και αφού ολοκληρώσετε την εφαρμογή, θα δείτε πώς αλλάζει το δέρμα σας και τα πόδια σας γίνονται υγιή!

φόρμα απελευθέρωσης

Η αλοιφή στην Κύπρο διατίθεται σε λευκό σωληνάριο με όγκο 80 ml. Η τούμπα έχει μια εικόνα ποδιών σε μπλε και γαλάζιο, το όνομα Fungostop Plus είναι γραμμένο με γκρι.

υπερβολική δόση

Δεν έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις υπερδοσολογίας της κρέμας.

παρενέργεια

Το φάρμακο έχει φυσική σύνθεση και δεν προκαλεί παρενέργειες. Ωστόσο, εάν είστε επιρρεπείς σε αλλεργικές αντιδράσεις, είναι δυνατή η δυσανεξία σε μεμονωμένα συστατικά. Επομένως, εάν είστε επιρρεπείς σε αλλεργίες, μελετήστε τη σύνθεση της αλοιφής και εφαρμόστε ένα δείγμα δοκιμής σε μια μικρή περιοχή του δέρματος. Εάν δεν υπάρχει αλλεργική αντίδραση, μπορείτε να εφαρμόσετε με ασφάλεια την αλοιφή.

Χρήση κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία

Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες σχετικά με τη χρήση του Fungostop Plus κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η αλοιφή είναι ασφαλής, αλλά εάν είναι απαραίτητο, φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

συνθήκες αποθήκευσης

Η αλοιφή πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία από 0 έως 25 βαθμούς σε ξηρό μέρος, προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως.